Udhëtoni në të gjithë Italinë me cmimet më të ulëta në treg.

Komoditet

Flota Artani Travel ofron komoditetin e nevojshëm për një udhëtim të qetë drejt destinacionit tuaj.

Siguri

Autobuset tanë i ushtrohen gjithmonë kontrollit teknik para cdo nisjeje.

Cmime Konkuruese

Ofrojmë cmimet më të lira në treg dhe cilësinë më të lartë, kjo na bën lider në sektorin e transportit.

Me shume,
rreth Artani Travel!

Autobus Modern

Autobuset tone jane te standarteve moderne dhe shume komode!

Shtete

Artami Travel ofron bileta autobusi per ne Itali dhe Shqiperi!

Klient Cdo Jave

Cdo jave numerojm nje mesatare mbi 700 klient qe na zgjedhin ne!

Vlersim 5 Stars

Pershtypjet nga klientet per Artani Travel jane 5 Yje!

Njoftimet

Vendosni Emailin!

Ne do ju informojm per cdo ofert te re nga Artani Travel.

Orari i Zyres

Italy

Pistoia Viaggi
Ufficio – Viale Frosini Attilio n.8

+39 3299884144
+39 3899983963

Ufficio-TEL : 05731780674

[email protected]

Mon - Fri: 9:00 - 19:00
Closed on Weekends

Albania

Sheshi Demokracia, Shkodër – Albania

+355 69 31 41 219

+355 67 25 47 045

[email protected]
Hapur: 08:00 -20:00

Closed on Weekends