Artani Travel,  eshte kompania lider ne udhetimin nderkombetar kryesisht per ne Itali. Me 9 Autobus modern dhe me mbi 25 destinacione per ne Itali.
Artani Travel ofron Bileta Autobusi per ne Rome, Milano, Florence, Torino, etj, Ketu mund te shikoni te gjitha stacionet ku ne ndalojm ne Republiken e Itlise: Kliko Ketu

Gjithashtu nga Italia per ne Shqiperi ne ndalojm ne Shkoder, Lezhe, Lac dhe Tirane. Artani Travel operon mbi 10 vite ne udhetimet per ne Itali dhe anasjelltas. Linja qe ne ndjekim eshte ajo tokesoe  Shqiperi – Mal i zi – Bosnje – Kroaci – Slloveni dhe ne Itali.

Ne do ju luteshim te telefononit tani ne numrat tone te kontaktit:

Nese jeni ne Itali ju mund te na kontaktoni ne keto numera telefoni:

Gjithashtu ju mund te na kontaktoni nga emaili: [email protected]

 

July 31, 2019

Une kam udhetuar disa her me Autobuset tuaj per ne Shqiperi dhe ju pergezoj shume per sherbmin. Asnjeher nuk kam pritur ne stacion dhe autobuset jane vertet shume komod dhe modern. Bravo ARtni Travel.

Write a comment:
*

Your email address will not be published.